חזרנו להתאמן! צפו בתמונות ובדיווח מהאימון

בשני מוקדים וללא מגע הגיעו הבוקר (שני) שחקני בית״ר "מילניום" ירושלים לאימונים ראשונים, יותר מחודש לאחר האימון האחרון. בירושלים אימנו רוני לוי וטלמו דה אנדרס את השחקנים שגרים בעיר ובסביבתה, בעוד שהיתר התאמנו עם עוזר המאמן חיים שבו ויוסי בניון.
בקרב השחקנים נרשמה התרגשות לראות אחד את השני וכמו כן אפשר היה לראות את השמחה הגדולה לחזור ולרוץ על כר הדשא עם כדור. צוותי האימון עבדו עם השחקנים על כושר, גמישות, נגיעות בכדור ובעיטות לשער קטן ללא שוער. הצוות ביקש לא פעם מהשחקנים להוריד הילוך על מנת שיוכלו לחזור בהדרגה לאימונים עם כדור.
האימון החל בחימום וריצות מסביב למגרש ולאחר מכן נדרשו השחקנים לבצע סללומים עם הכדור ובלעדיו, מעבר בין תחנות ולאחר כשעה של אימוון עברו השחקנים למתיחות. שחקני הקבוצה ימשיכו באימונים בזוגות קבועים עד אשר יהיה ניתן להמשיך את אימונים בצורה סדירה.
מבצע החולצות הגדול
אנחנו יודעים כמה חיכיתם לו, ועכשיו הוא סוף סוף חוזר ובגדול! מבצע 1+1 על חולצות משחק חלקות. כל הצבעים, כל המידות, עכשיו במלאי. איך מממשים את המבצע? בוחרים 2 חולצות (בצבע ובמידה שאתם רוצים), עוברים לסל הקניות והמחיר מתעדכן אוטומטית. יש לכם בית״ריסט? אתם מקבלים הנחה נוספת!
למעבר לעמוד המבצע לחצו כאן
ואהדת פני זקן
פרויקט "ואהדת פני זקן" של בית"ר "מילניום" ירושלים, בשיתוף ארגוני רווחה ועיריית ירושלים, ממשיך לאסוף מתנדבים על מנת לעזור לאוכלוסיית הגיל השלישי הנפלאה, שרק מחכה למישהו שיארח להם חברה לזמן קצר (דרך המחשב והטלפון כמובן). אז הפעם, דווקא בימים אלו בהם הבדידות גוברת, תוכלו לעשות מצווה ואף לעזור להם עם תמיכה טכנית פשוטה, בפעולות שאתם עושים כל יום.
להרשמה לחצו כאן