צפו: עידן ורד חזר להתאמן עם הסגל, אוחנה נחת והגיע לטיפול

מספר שעות לאחר שיצאו מהאצטדיון בנתניה עם 0:3 מרשים, הגיעו שחקני בית"ר "מילניום" ירושלים לאימון שחרור עבור השחקנים ששיחקו ואימון מלא לאלה שלא.
עוזר המאמן, חיים שבו, העביר את האימון לעיני המנהל המקצועי, יוסי בניון והמאמן רוני לוי, כשבין היתר עבדו על הנעת כדור מהירה, משחק מסירות רצוף ומהיר, תרגילי התקפה וסיומות מול השער.
פרדי פלומיין, לירן רוטמן, יקיר ארצי, אביאל זרגרי, שלום אדרי כבשו שערים יפים, לצד הצלות מרשימות של נתנאל דלויה ורוי ששון, שצפויים להיות השוערים בסגל לקראת המשחק מול נס ציונה, בעקבות הרחקתו של איתמר ניצן. אופיר קריאף גם כן חוזר לאימונים לאט לאט, והיום התחיל לעבוד עם הכדור, בליווי הפיזיותרפיסט עמי מלכה.
אבל עם כל הכבוד לאימון, את מירב הפוקוס תפסו שני שחקנים. עידן ורד שעלה על הדשא ולראשונה מזה מספר חודשים השתתף באימון עם יתר השחקנים, כשבחלקים ממנו אף התאמן עם הכדור והיה חלק מאימון המסירות. מי שעוד "נחת" בבית וגן הוא מיכאל אוחנה, שחזר משהות של שלושה שבועות וחצי בלונדון. בין עיסוי לתרגילים שעשה, קיבץ אליו מספר 11 את שאר השחקנים, שהחליפו חוויות ובעיקר נקרעו מהסיפורים שלו.
ואם חשבתם שהשחקנים כבר יזכו למנוחה, אז כדאי שתחשבו שוב. הצוות המקצועי הודיע על אימון שיתקיים מחר בבוקר, ממנו ייצאו השחקנים לצום יום הכיפורים (אל דאגה, הזרים קיבלו כבר התראה מראש והתארגנו על הכל). לאחר מכן יחזרו ביום שישי לשגרת האימונים הרגילה.
ליוואי גארסיה (טרינידד טובגו), נתנאל דלויה (הנבחרת עד גיל 21), עלי מוחמד שחוגג היום יום הולדת 24 (ניז'ר) ואנטואן קונטה (גינאה) זומנו על ידי הנבחרות שלהם לפגרה, כשליוואי כבר המריא לקראת המשחק של נבחרתו נגד הונדורס.
*שימו לב: אין רשות להוריד את הסרטון, תמונות עם קרדיט: דוברות בית"ר ירושלים

