קבוצת הנוער פתחה פער בצמרת, נערים א׳ חגגו עם חמישייה בבית
קבוצת הנוער
הצהובים שחורים שלנו הגיעו ביום שבת למשחק חוץ קשה נגד מ.ס כפר קאסם, כשעל אף המומנטום הנהדר והפער המשמעותי בפסגה, התקשו מול הקבוצה הצפונית. בתום מותחן אדיר, סיימה הקבוצה את המשחק עם ניצחון 1:0 קטן גדול, בזכות שער נהדר של המחליף תומר דרוזי, שהעניק לבחורים של ציון צמח נקודות דרמטיות וסופר חשובות להמשך העונה.

נערים א׳
היכולת הנהדרת של רועי טלמור וחניכיו ממשיכה, וזאת לאחר ניצחון צמרת אדיר של הצהובים שחורים, 1:5 גדול על הפועל ראשל״צ מהמקום השני בטבלה, מה שמקדם עוד יותר את הקבוצה מהבירה למאבקים על הפסגה.
טל ינון (3׳) היה הראשון לעלות על הלוח התוצאות, עידו כהן אמנם הכפיל (56׳), אך דקות ספורות לאחר מכן הראשל״צים חזרו למשחק, שבהמשך החגיגה הפכה להיות צהוב שחור עם עוד שער של ינון טל (72׳, צמד), גלעד ישעיהו (87׳) וצמד נוסף במשחק, הפעם של עידו כהן (90׳) שנעל את תוצאת המשחק והבטיח נקודות חשובות ביותר להמשך העונה.
נערים ב׳
הצהובים שחורים של תומר מסיקה רצו לעשות צעד חשוב אל צמרת הליגה, אך מעדו נגד מכבי פ״ת עם הפסד 1:0 ורחוקים כעת 8 נקודות מצמרת הליגה.
נערים ג׳ צפון
אביאל אלמלך וחניכיו ממשיכים ביכולת הטובה בה הם נמצאים, ומתקדמים אל עבר צמרת הליגה, לאחר עוד ניצחון חוץ חשוב ו-4:2 גדול בני אשדוד.
בדקה ה-34׳ התוצאה כבר הייתה 3:0 לטובת הצהובים שחורים, תודות לצמד של מאור יהודה ושער של ליאור ששון. אמנם הקבוצה מהדרום הצליחה לצמק את התוצאה ל-3:2, אך שער בדקה ה-74׳ של אריאל חנוכה סגר סיפור והעניק נקודות יקרות לקבוצה מהבירה.






