קבוצת הנשים הפסידה לבני יהודה

תחת גשם שוטף ובליווי האוהדים הנאמנים שבאו לעודד כשהם אוחזים במטריות, ניסו הבנות לשמור על מקומן בצמרת הליגה אך זו הייתה משימה קשה. אמש (ראשון) אירחה קבוצת הנשים של בית"ר ירושלים את בני יהודה במסגרת המחזור השביעי בליגה הארצית.
במחצית הראשונה בני יהודה הבקיעה שני שערים ובתחילת המחצית השנייה הוסיפו שער שלישי. לקראת סוף המשחק, במהלך מרשים, בעטה נטלי מסורי בעיטה חופשית מרהיבה, שנעלה את המשחק בתוצאה 1:3 לבני יהודה.
רותם מנצור שעלתה מהספסל סיכמה: "החוויה לשחק בגשם היא שונה, אבל יש משפט שאומר ״גם בקור מקפיא ובמדבר לוהט״ זה היה ממש ככה. נלחמנו ונתנו את עצמנו אבל יש גם משחקים כאלה ואנחנו תמיד עם הראש למעלה ומסתכלות אל המשחק הבא. וכמובן תודה רבה לאוהדים שמגיעים לכל משחק"
הבנות ירדו מהמקום השני בטבלה למקום הרביעי, כשמעליהן מחזיקות באותו מספר נקודות (15) בני יהודה ובנות ע.מודיעין המובילות בזכות הפרשי שערים. כעת יצאו הבנות לפגרה של שבועיים בה יוכלו לנוח ולהתכונן למשחק הליגה הבא מול מודיעין ולהמשך מפעל גביע המדינה.