וארן שולח לכם שבת שלום ומצ'פר אותנו במתכון שלו לחורף חם

אנתוני וארן
27 דצמבר 2019
  • שיתוף בטוויטר
  • שיתוף בוואטסאפ
  • שיתוף בפייסבוק
שאלנו את אנתוני מה הוא הכי אוהב לעשות בחורף, איך הוא שותה את התה והכי חשוב – מה הסיפור עם הכפפות? התשובות בפנים
כותב: מערכת האתר

לכל אחד יש את השיטות שלו להתחמם בסוף שבוע גשום. מה הטריקים של השחקנים שלנו? תפסנו לשיחה את אנתוני וארן שיספר לנו איך הוא מתמודד עם החורף הירושלמי, ועל הדרך צ'ופרנו במתכון מחמם לשישי.

אז אנתוני, מה הבילוי המועדף עליך ביום קר?
"אני אוהב להישאר בבית, מול התנור ולהתחמם"

מה מנצח, בילוי בחוץ או כוס תה?
"כוס תה"

אנתוני וארן עם כוס תה
ככה וארן מתחמם בחורף

אם כבר תה, איך אתה שותה את שלך?
"תה עם נענע, כפית סוכר ומול הארי פוטר"

יש לך פיג'מה מיוחדת לחורף?
"לי ולחברה שלי יש פיג'מה משותפת של באטמן"

אנתוני וארן עם חברה שלו
אהבתם את הפיג'מה?

מה אתה מעדיף, גשם או שמש?
"אני טיפוס של גשם"

מה עם גלידה, אוכל בחורף?
"מה פתאום!"

ועכשיו לשאלת השאלות – החורף הירושלמי או הפריזאי?
"שאלה קשה. בפריז יותר קר אז נעים לי בירושלים. אבל בפריז יש שלג אז יותר יפה שם"

בכל חורף אתה עולה לשחק עם כפפות. בונה על להחליף את איתמר?
"בינתיים הכפפות הן רק כי קר לי"

שלא תחשבו ששכחנו מהמתכון, אז למרות שאנתוני מודה שהוא לא יודע לבשל (במטבח, על הדשא זה כבר סיפור אחר) הוא שיתף אותנו במתכון למרק היחיד שהוא אוהב לאכול – מרק כתום. תכינו וספרו לנו ולו איך יצא.

מרכיבים: בצל, שום, בטטה, גזר, דלעת ועדשים כתומות.
הכנה: מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה ולאחר מכן מוסיפים את שאר הרכיבים. את העדשים משרים במים לפני ההוספה ורק לאחר שהמים צלולים מוסיפים לסיר. מערבבים, מוסיפים מים רותחים, מתבלים במלח, פלפל שחור ומרק עוף לפי הטעם ומבשלים עד לריכוך הירקות. לאחר מכן טוחנים את המרק עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם סמיך ועשיר.

שתהיה שבת שלום, בתאבון ויאללה בית"ר!