בית"ר ירושלים מקדימה את יציאתה למחנה האימונים באילת

5 מרץ 2026
  • שיתוף בטוויטר
  • שיתוף בוואטסאפ
  • שיתוף בפייסבוק
בעקבות ההקלה בהנחיות פיקוד העורף, הקבוצה תצא כבר מחר לעיר הדרומית ותערוך שני אימונים נוספים. השחקנים יצטרפו לזרים שכבר שוהים במקום
כותב: מערכת האתר

בית״ר ״גשם״ ירושלים מסתגלת למציאות החדשה בצל מלחמת ״שאגת הארי״, וכחלק מהרצון לשמור על מסגרת אימונים עבור השחקנים, בעלי המועדון, ברק אברמוב, החליט כי הקבוצה תצא למחנה אימונים בעיר אילת למשך כשבוע. הבעלים איפשר לשחקנים, לצוות המקצועי ולשאר עובדי המועדון להגיע יחד עם בני משפחותיהם, על מנת לשבור את השגרה ולהקל על התקופה המורכבת. יחד עם זאת, המחנה צפוי להתקיים בתנאים מקצועיים עם שני אימונים ביום וליווי צמוד של כלל המעטפת של המועדון.

בעקבות ההקלה בהנחיות, הוחלט להקדים את יציאת הקבוצה, והיא תצא כבר מחר (שישי) לאילת על מנת להרוויח שני אימונים נוספים. במסגרת המחנה, הקבוצה תקיים אימון כבר מחר לפני כניסת השבת, ולאחר מכן תקיים אימון נוסף בצאת השבת. במהלך סוף השבוע יצטרפו שחקני הקבוצה לשחקנים הזרים שכבר שוהים בעיר אילת בימים האחרונים.

בשל המגבלות וההנחיות הקיימות בתקופה זו, המועדון מבקש מאוהדי הקבוצה שלא להגיע לאימונים על מנת שלא ליצור התקהלות העלולה לסכן את שלומם. כמו כן, בשל המגבלות לא יתאפשרו מפגשים עם אוהדים במהלך השהות באילת.

בנוסף, הבלם לוקה גדראני קיבל את אישור הצוות המקצועי לטוס לגיאורגיה על מנת להתאמן ולשחק עם נבחרת גיאורגיה, והוא צפוי לשוב לקבוצה לאחר פגרת הנבחרות.