כל העדכונים: היום הראשון של בית״ר במחנה

4 יולי 2023
  • שיתוף בטוויטר
  • שיתוף בוואטסאפ
  • שיתוף בפייסבוק
הצהובים שחורים שלנו התחילו את המסע בבולגריה, וערכו אימון ראשון. נקבעו משחקי האימון. כל הפרטים
כותב: מערכת האתר

בית”ר ״גשם״ ירושלים החלה היום את מחנה האימון לעונת 2023/2024 שמתקיים בעיר סופיה שבבולגריה.

סגל הקבוצה, יחד עם הצוות המקצועי ואנשי המועדון, הגיעו לפנות בוקר לנתב״ג לטיסת אל על לסופיה. לאחר הנחיתה והנסיעה הקצרה הגיעה המשלחת לבית הנבחרות, ולאחר ארוחת הצהריים הלכו להשלים קצת שעות שינה לקראת האימון הראשון.

כל שחקני הסגל ערכו את האימון הראשון, שהיה בעיקר בהנחייתו של מאמן הכושר החדש, אודי בן שמחון. תחת עיניהם הפקוחות של יוסי אבוקסיס וגל כהן, השחקנים ערכו אימון שכלל ריצה, מתיחות, והנעת כדור.

הדגש היה על עבודה אירובית בקצב נמוך כדי לא לייצר יותר מדי פעולות אינטנסיביות ועצימות גבוהה אחרי שאמש התקיים משחק נגד אשדוד ועוד לילה ארוך בשדה התעופה.

במהלך המחנה תשחק ביתר שלושה משחקים. הראשון נגד קבוצת badin vidin מהליגה השניה בבולגריה (חמישי) מול אפואל ניקוסיה מקפריסין (יום ראשון) ומול סטיאווה בוקרשט (רביעי, 12.7).

מחר ייכנסו השחקנים להילוך גבוה עם שני אימונים ביום כשהדגש יחזור להיות, פרט לכושר, על עיצוב הקבוצה לפי העקרונות של המאמן.

מנכ״ל המועדון כפיר אדרי נמצא גם כן עם הקבוצה לדאוג לכל מה שצריך ביחד עם מנהל הקבוצה אלירן דנין. על האוכל מופקד השף אסף סבח, שמלווה את המועדון בפעם השניה.

במהלך המחנה יגיעו מספר שחקנים להיבחן ואנו נעדכן כמובן הכל כאן באתר הרשמי. הראשון שבהם הוא סימון נסאנה, קשר, בן 23, שגדל באקדמיה של לאנס ושיחק בעונה האחרונה בסלובניה. הוא נחת למבחנים וישהה עמנו להתרשמות בימים הקרובים.

כל התמונות, הסרטונים והעדכונים ממחנה האימונים מחכים לכם עכשיו ברשתות החברתיות של המועדון ובערוץ היוטיוב שלנו, שימו פעמון.