חוזרים למזרחי: נפתחה מכירת הכרטיסים לדרבי הירושלמי

1 ספטמבר 2021
  • שיתוף בטוויטר
  • שיתוף בוואטסאפ
  • שיתוף בפייסבוק
אוהדים יקרים, הכרטיסים לאחד המשחקים המסקרנים של העונה זמינים לכם, כשהקדימות היא כמובן לחברי בית"ריסט. כמה עולה, ומה עוד מחכה לכם? הכל בכתבה
כותב: מערכת האתר

בית"ר "גשם" ירושלים שמחה לפתוח את המכירה לקראת הדרבי הירושלמי מול הפועל, שיתקיים באצטדיון טדי ב-13/9 (משחק חוץ שלנו) במסגרת המחזור השני בליגת "הבורסה לניירות ערך".

הצבא שלנו בצהוב שחור יישב ביציע המזרחי, כשכרטיס למשחק יעלה 71 שקלים (אחרי עמלת משרד הכרטיסים). כמובן שכמו בכל משחק, הקדימות ב-24 השעות הראשונות תהיה לחברי בית"ריסט בלבד (מכל המסלולים) ולמנויי היציע הצפוני (כרטיס לכל אוהד).

לרכישת כרטיסים לחצו כאן 

אם אתם רוצים את הקדימות ברכישת הכרטיסים, או שאתם רוצים להתפנק בשלל הטבות והנחות, אתם מוזמנים לעשות את אחד ממסלולי הבית"ריסט שלנו וליהנות גם מפינוקים ששמורים רק לחברי המועדון. להצטרפות לחצו כאן

כמו כן, השקנו במיוחד עבורכם צעיף חדש ויפהפה לעונה החדשה, כשגם חולצות המשחק ועוד מוצרים ממתינים לכם בחנות המועדון גם ברשת וגם באצטדיון.

דברים שחשוב לדעת לקראת המשחק:

*בעקבות החלטת משרד הבריאות על הנחיות התו הירוק במסגרת אירועי תרבות וספורט, כניסה מעל גיל 3 תינתן רק בהצגת תעודת מתחסן/תו ירוק/תעודת מחלים.

*הכניסה תינתן גם למציגים בדיקת קורונה שלילית (PCR) של עד 72 שעות לפני המשחק, או לנבדקים בבדיקת קורונה מהירה (אנטיגן) ב-24 השעות שלפני המשחק.

*ילדים מתחת לגיל 3 – לא נדרשים להציג בדיקה או תעודה בכניסה לאצטדיון.

* מתחם בדיקות קורונה מהירות יחכה לאוהדי הקבוצה ביום המשחק בצמוד לאצטדיון, חינם לילדים עד גיל 12 (60 ש״ח למבוגרים).

*אוהדים אשר נתקלים בבעיה מכל סוג שהיא ברכישת כרטיסים, יכולים לפנות בהודעת וואטסאפ למספר 050-3002526 או למוקד ״לאן״ במוקד בית״ריסט ב-*8778 על מנת לקבל עזרה.