מתכון בצהוב שחור: מרק עדשים

27 מרץ 2020
במסגרת שיתוף פעולה עם "פינתי", החלטנו לפנק אתכם במתכונים בצבעי בית"ר. אז למה אתם מחכים? תקראו את ההוראות ולכו להכין!
אז המתכון הראשון שלנו הוא מרק עדשים. מרק בצבע צהוב והוא המאכל האהוב של ירושלים, ממש כמו אהבת חיינו בית"ר ירושלים.
אופן ההכנה:
לאדות בצל ולהוסיף 8 שיני שום קצוצות.
מוסיפים חבילת עדשים כתומות (500 גר') לאחר שנשטפו היטב.
לערבב ולהוסיף תבלינים: פלפל שחור, מלח, חווי’ג (ניתן כורכום במקום) ומיץ לימון סחוט מלימון אחד.
למלא את הסיר במים עד כיסוי מלא ולהביא לרתיחה.
לאחר שהמרק רתח להעביר את הסיר לאש נמוכה יותר ולבשל כשעה.
כ-10 דקות לפני ההגשה להוסיף חופן אטריות דקות.
בהצלחה ובתיאבון!
תקועים בבית ורוצים להזמין משלוח מפינתי? חייגו 02-6500677.