ממיסים את הלב: שחקני בית"ר אירחו את חניכי עמותת "עדי ירושלים"
אירוע מרגש התרחש היום (רביעי) במתחם האימונים בית וגן, כאשר שחקני בית"ר "גשם" ירושלים, אנשי הצוות המקצועי והנהלת המועדון אירחו באימון הבוקר של הקבוצה את חניכי וצוות המרכז השיקומי "עדי ירושלים", אותה מפעילה "עמותת עדי" המטפלת בילדים ומבוגרים עם מוגבלויות מורכבות.
חניכי "עדי ירושלים" המתמודדים עם מוגבלויות, הגיעו למתחם האימונים של הקבוצה מהבירה בליווי הצוות המקצועי של המרכז, וזכו לפגוש את השחקנים מקרוב. שחקני בית״ר העלו את הילדים המאושרים אל כר הדשא וגרמו להם לחוות לרגע אחד את התחושה המרגשת להיות לצד השחקנים וליהנות מפעילות משותפת עם כוכבי כדורגל.
במהלך הביקור, נחשפו שחקני הקבוצה לילדי "עדי" ושמעו על סיפורם, כמו גם קיבלו מהצוות המקצועי של המרכז סקירה על מגוון הפעילויות המתקיימות בעמותה, שאחת ממטרותיה היא לשלב את האוכלוסייה המתמודדת עם מוגבלויות בחברה הכללית. שחקני הקבוצה מהבירה העניקו לכל אחד מהחניכים שי בדמות מארז עם מוצרי המועדון וכמו כן הזמינו אותם להתארח באחד ממשחקי הקבוצה במהלך העונה.
הביקור החשוב התאפשר בזכות ההיענות מהירה של הנהלת מועדון הכדורגל הבכיר לביקור חניכי העמותה, זאת כחלק מהפעילות השוטפת שהקבוצה מקיימת לחיזוק הקשר עם הקהילה בעיר.

"עמותת עדי" מעניקה לאלפי ילדים ובוגרים עם מוגבלויות מעטפת שיקומית, מענה רפואי רב תחומי ומערכת חינוכית וסביב חברתית מכילה ומחבקת המאפשרת להם בבגרותם שילוב בתעסוקה. העמותה מפעילה מרכז שיקומי בירושלים וכפר שיקומי בנגב – נחלת ערן.












