מהפך מרשים לנוער, ניצחונות יפים לנערים, נשים וילדים א'

מחלקת הנוער שלנו ממשיכה בעונה המטורפת שעוברת עליה, עם השלמות משחקים, מתח גדול ובעיקר – הנאה מצוות תומך שמלווה את השחקנים ומשדרג אותם לאורך כל הדרך. מיום שישי ועד היום התקיימו לא מעט משחקים, והנה הם לפניכם. יש לציין כי חלק ממשחקי המחזור שתוכננו לסוף השבוע נדחו עקב מזג האוויר.
עוד ביום חמישי, קבוצת הנשים רשמה הישג מרשים ועלתה לשלב הבא עם 0:5 על מכבי יבנה. אריאל הוכברג (17, 80), איטה קונן (61), אורי אהרוני (70), מעיין לוי (83) כבשו לצהובות שחורות שהשיגו את הכרטיס לסיבוב הבא.
קבוצת הנוער חזרה למסלול הניצחונות ועשתה זאת בסטייל, כאן בבית וגן. הצהובים שחורים שלנו הביסו את הפועל מרמורק 2:5 אחרי מהפך במחצית השניה. יאן יוסופוב כבש צמד. כאשר שחר ויסג'י, ליאן אדרי וצחי יצחק כבשו. החבורה של קובי אדרי עדיין במקום השני בליגה, ואין ספק שהסיבוב הבא יהיה מותח מאוד.
ילדים א' פתחו את השבת רשמו ניצחון יפה על בית"ר טוברוק 2:3. האורחים, שנחשבים לקבוצה טובה ועיקשת, היקשו על הירושלמים שלנו, אבל בסופו של דבר מאור רחמים, שי אמבאו ושניר גרוסמן כבשו לזכותנו, והעניקו ניצחון לחבורה של משה מור. נערים א', שנמצאים בתקופה מצוינת, ניצחו 0:2 את סקציה נס ציונה. מיכאל ואקנין וים כץ כבשו. בית"ר מדורגת במקום הראשון, עם 36 נקודות, כשאחריה הפועל פתח תקווה בהפרש של נקודה. נערים ג' הפסידו 2:1 לבית"ר חיפה משער של אורי כהן. ילדים א' צפון התארחו אצל מכבי שעריים וסיימו משחק מותח מאוד ב-2:2. ליאור ששון ואלירז אוחיון כבשו.
נערים ב' של תומר מסיקה יצאו ביום ראשון למשחק חוץ נגד הפועל ראשון לציון וישחקו במגרש הסופרלנד בעיר בשעה 19:30. נערים ג' צפון ישחקו ביום שלישי נגד בית"ר גן יבנה במשחק חוץ שיחל בשעה 19:30 וילדים ב' ישחקו באותה השעה נגד הפועל חדרה.
ביום שני מ.כ נווה יוסף תארח את ילדים ג' של ישראל צברי במגרש אבי רן 2 בחיפה (18:00), טרום א' יארחו את מכבי תל אביב בשעה 17:00 בבית וגן, קבוצת הילדות תארח את מכבי רחובות ב-18:45 בבית וגן, והנשים תתארחנה אצל פנתרות אשדוד (שלישי, 18:30). טרום ב' יתארחו אצל מ.כ גני תקווה בשעה 18:30 גם כן.
תוצאות השבוע שעבר:
קבוצת הנשים של בית"ר ירושלים סיימה את המשחק שלה מול בנות יהודה ב-0:0 ביתי, אשר קידם אותן עוד קצת בטבלה. בנות יהודה, שמדורגות במעלה הטבלה, אירחו את המשחק, אבל הנשים שלנו ידעו לעמוד בלחץ, והשיגו נקודה חשובה מאוד במאבקים שלהן בליגה. כעת הנשים במקום השביעי, עם 8 נקודות ומשחק חסר מול מכבי בנות עמק חפר, מתחתית הטבלה. הבנות מרוחקות 4 נקודות מהמקום השישי ושלוש מהקו האדום. קבוצת הילדות שלנו, שמתחזקת עם הזמן, רשמה עוד ניצחון מרשים בעונה הנוכחית, הפעם במשחק בית מול עירוני באר יעקב, כשהפעם הסתיים ב-1:4. שער עצמי שהגיע מכדור קרן של דניאל נחום, שירן בייטה ומעיין באייך עם צמד. קבוצת הנערות שלנו ניצחה את בית הנוער בירושלים 2:9, עם חמישייה מדהימה של צופיה מזרחי, ועוד צמד של מעיין באייך ושער של שירן בייטה (חריגות גיל). יהודית כגן הוסיפה את השער האחרון.
קבוצת הנוער הפסידה 3:1 לבית"ר נורדיה, ופספסה הזדמנות לפתוח פער מהדולקות אחריה בצמרת טבלת הליגה הלאומית. שגיא ישראלי כבש את השער המצמק.
האקדמיה של בית"ר רשמה גם כן ניצחון מרשים 0:5 על רומא קלאב. ילדים א' צפון, שמדורגים במקום השלישי בטבלה, אירחו את מוליכת הטבלה מרמלה, ולאחר משחק לא קל, הפסידו 4:3. הילדים שלנו הראו אופי שחזרו מ-2:0 ל-2:2, ולמרות עוד פיגור, שוב הצליחו להשוות, אך נכנעו לשער ניצחון של המארחת. מי שהצטיין בשורות בית"ר היה אלירז אוחיון, שכבש שלושער במשחק.
והיה גם דרבי נגד האדומים מקטמון, בו ניצחו הצהובים שחורים שלנו מטרום א' 2:3 בחוץ במשחק אדיר. נועם סלגדו הביא את המאמץ הקבוצתי לידי ביטוי, עם שלושער מרשים, והקבוצה של מור בן שעיה ודדי פרוינד רשמה עוד ניצחון יפה וחשוב. ילדים ג' מרכז סיימו ב-2:2 מרתק מול הפועל באר שבע, כשאת השערים כובשים נהוראי אומזגין ואייל אהרונוביץ.
נערים א' פגשו גם כן את נורדיה, אבל כאן זה נגמר אחרת לגמרי עם 0:4 מהדהד. אליאור שמואל, שאול סלזנוב, גיא רצבי וטל דיין כבשו את השערים, ויחד עם פרט טריוויה מרתק. דיין הוא הכובש ה-15 של הקבוצה העונה, מה שמראה על הפוריות והוורסטיליות של הקבוצה. בית"ר במקום השני בטבלה, מרחק שתי נקודות מהפועל פתח תקווה, ועם משחק חסר שעשוי להעלות אותם למקום הראשון בדרך לעליית ליגה.
ילדים ב' הראו בגרות והרבה אופי בניצחון 3:4 על הפועל פתח תקווה. פלא סלומון, אוהד הזיו, ליאם כהן ובן ארקי כבשו לזכות הצהובים שחורים, שהיו בפיגור 3:2 שתי דקות לסיום, אבל עשו מהפך אדיר בדרך לשלוש נקודות חשובות. נערים ג' רשמו גם הם ניצחון יפה על מ.כ אריאל בחוץ, 0:2, משערים של טוהר אוחנה ומייקי מורד. במשחק נוסף שהתקיים ביום רביעי המשיכו נערים ג' את הרצף עם עוד ניצחון, הפעם 1:2 בחוץ על שיכון המזרח, כשהפעם הכובשים היו מייקי מורד ויהונתן סול.