ללא הכרעה: בית"ר ומכבי ת"א נפרדות בתיקו 0:0
בית"ר "מילניום" ירושלים פגשה הערב (שני) את מכבי ת"א באצטדיון סמי עופר. הצהובים שחורים הגיעו למפגש אחרי התיקו במחזור הקודם, וכשהיא רוצה להמשיך להידבק לשתי הראשונות בטבלה.
גדי קינדה לא נכלל בסגל לאחר שלא עבר מבחן כשירות והצטרף לשלומי אזולאי הפצוע. אור זהבי פתח במרכז ההגנה לצידו של דיוגו ורדאסקה, ובחוד ההתקפה המשיך אנתוני וארן עם ליווי גארסיה ופרדי פלומיין שחזר להרכב.
הרכב הקבוצה: איתמר ניצן, שי קונסטנטין, דיוגו ורדאסקה, אור זהבי, מקס גרצ'קין, אופיר קריאף (תמיר עדי 85), דן איינבינדר, עלי מוחמד, ליווי גארסיה (לירן רוטמן 86), פרדי פלומיין (אורי מגבו 90), אנתוני וארן
הרכב מכבי ת"א: דניאל טננבאום, אנריק סבוריט, ז'איר אמאדור, איתן טיבי, אנדרה ג'ראלדש, אייל גולסה, אבי ריקן, דן גלזר, עומר אצילי, איתי שכטר, יונתן כהן
מהלך המשחק
מחצית ראשונה
דקה 1: המשחק יצא לדרך בסמי עופר
דקה 6: כרטיס צהוב דן איינבינדר
דקה 8: שי קונסטנטין עם בעיטה חופשית מצד הרחבה
דקה 19: כרטיס צהוב ליווי גארסיה
דקה 25: אבי ריקן שלח כדור ארוך ליונתן כהן, שאיחר ולא הצליח להשתלט
דקה 33: כדור קרן שנהדף הגיע אל ורדאסקה, שבעט מהאוויר מעל המשקוף
דקה 39: הצלה גדולה של ניצן, מבעיטה של איתי שכטר
מחצית שנייה
דקה 49: עוד הדיפה מצויינת של ניצן, מבעיטה של עומר אצילי
דקה 55: נגיחה של וארן מכדור שהוגבה לרחבה, אך טננבאום קלט ועצר
דקה 68: בעיטה של גארסיה חלפה גבוה מעל השער
דקה 72: שער של מכבי נפסל בשל נבדל ברור
דקה 78: נגיחה של פלומיין חלפה ליד הקורה של טננבאום
דקה 85: חילוף ראשון בבית"ר, תמיר עדי נכנס במקום אופיר קריאף
דקה 85: כרטיס צהוב אופיר קריאף
דקה 86: חילוף שני בבית"ר, לירן רוטמן נכנס במקום ליווי גארסיה
דקה 90: כרטיס צהוב מקס גרצ'קין
דקה 90: חילוף שלישי בבית"ר, אורי מגבו נכנס במקום פרדי פלומיין
השופט אלי חכמון שרק לסיום המשחק. 0:0 בסיום
איתמר ניצן: "לשמור על שער נקי במשחק כזה זה כל מה שאני יכול לייחל לו"
מאמן הקבוצה, רוני לוי אמר בסיום המשחק: "ידענו שמכבי תל אביב איכותית ושנצטרך לעשות הגנה טובה מאוד – לפעמים לסגת ולפעמים ללחוץ. לצערי שני שחקני התקפה משמעותיים היו חסרים והם היו יכולים לעזור לנו. לא החזקנו מספיק בכדור, קיוויתי שנצא יותר קדימה".
עוד הוסיף: "אני חושב שאנחנו מספיק טובים בשביל לנצח את מכבי חיפה, גם את מכבי תל אביב. זה קרה בגמר גביע הטוטו וגם את באר שבע ניצחנו בחוץ כשהיא הייתה בתקופה טובה. מכבי תל אביב לא מאבדת נקודות, אם נעשה רצף של ניצחונות והיא תאבד נקודות, נוכל לדבר על אליפות. בשבוע שעבר מעדנו נגד קרית שמונה ואלו משחקים שצריך לדעת לנצח".
שוער הקבוצה, איתמר ניצן: "הגענו בסגל חסר והיה לנו קשה ליזום, מכבי תל אביב באו חזק למשחק, אבל מצד שני נקודה בחוץ נגדם זה לא דבר כל כך רע. אנחנו ממשיכים בקו שלנו, אנחנו ברצף חיובי כבר כמה משחקים ומפה נמשיך הלאה".
"הגנתית זה מעודד מאוד. לשמור על שער נקי במשחק כזה זה כל מה שאני יכול לייחל לו. יכולנו גם לנצח בסיטואציה מסוימת, אבל הנקודה הזו מאוד משקפת את המשחק. אני שמח שהיו לי הצלות שהשאירו אותנו במשחק, ואני רוצה להמשיך לעשות את העבודה שלי. יש לי המון אמונה בעצמי, יש לצוות המון אמונה בי, וזה ניכר".
"מתחילת העונה לא דיברנו על אליפות, המטרה שלנו היא להגיע כמה שיותר גבוה העונה הזאת ובראש ובראשונה להגיע לאירופה. המועדון בהתחלה של בנייה, אם נגיע למקום השני – זו המטרה שלנו. אבל אחרי כל משחק צריך לחשוב על המטרות. אחרי שנגיע לפלייאוף ונראה איפה אנחנו עומדים, נראה מה המטרות שלנו".