ירושלים לא תרד: צמד של רוטמן מבטיח לצהובים שחורים השארות בליגה
בית"ר "גשם" ירושלים מארחת הערב (שבת) את מכבי פתח-תקווה במסגרת המחזור ה-31 של ליגת "הבורסה לניירות ערך".
לאחר הניצחון החשוב 0:1 בדרבי הירושלמי הרותח, שהבטיח כמעט בוודאות את ההישארות בליגה של הצהובים שחורים, חניכיו של אבוקסיס ינסו להמשיך את המומנטום החיובי ולגרוף עוד שלוש נקודות על חשבון המלאבסים, שנמצאים במקום האחרון בטבלה.
לקראת המשחק הערב, מאמן הקבוצה, יוסי אבוקסיס יחסר את הקפטן אופיר קריאף שסיים את העונה עקב פציעה, אך מעבר לכך צפוי לעמוד לרשותו סגל מלא.
בית״ר שלנו נמצאת במקום ה-11 כשבמאזנה 32 נקודות, והיא נמצאת במרחק של 8 נקודות מהקו האדום. ניצחון שלנו יפתח פער של 11 נקודות מהפועל ירושלים ונוף הגליל, ו-12 ממכבי פ"ת.
לאחר המפגש הערב, לצהובים שחורים יישארו שני משחקים אחרונים לעונה: משחק חוץ מול הפועל חדרה, ומפגש ביתי מול עירוני ק"ש שיחתום את העונה.
הרכב הקבוצה: איתמר ניצן (ק), עמית כהן, ג'וסואה מחייאס, אוראל דגני, אורן ביטון, דן עזריה, תמיר עדי, מיכאל אוחנה, לירן רוטמן, ירדן שועה, ריצ׳מונד בואצ׳י.
על הספסל: נתנאל דלויה, מקס גרצ׳קין, רועי הרמן, אביאל זרגרי, קמסו מארה, דוד חוג׳ה, עוזיאל פרדו, ניב זריהן, גליאופיליו פלייטר האסלביינק
מהלך המשחק
דקה 3׳: זה היה מהיר! ביטון העביר רוחב מימין, אוחנה החמיץ עם העקב, רוטמן בעט בחוזקה פנימה
דקה 12׳: ניקולאסקו, מסר בעקב – ירדן כהן השתחל לרחבה ונעץ את הכדור פנימה. 1:1