אבי עמרני ממשיך שנה נוספת כמנהל עיסקי במועדון וכספונסר

1 מרץ 2021
  • שיתוף בטוויטר
  • שיתוף בוואטסאפ
  • שיתוף בפייסבוק
איש העסקים הגיע להסכם על המשך שיתוף הפעולה עם בית"ר ירושלים וממשיך בתפקידו לעוד עונה. כמו כן, משמש דוגמה ונותן חסות למועדון גם בזמנים קשים. מנכ"ל המועדון, מוני ברוש, אמר: "שמחים על הבעת האמון והמשך העבודה המשותפת"
כותב: מערכת האתר

בימים אלו, כאשר העולם העסקי עוד מנסה להכיל את תקופת הקורונה, ובזמן שהרבה מאוד עסקים מנסים לשרוד, אנחנו שמחים להודיע על חידוש הסכם חסות עם חברת עמרני חומרי בניין.

עמרני נמצא בבית"ר כמנהל עיסקי ומגייס ספונסרים עבור המועדון. כמו כן, עמרני משמש דוגמא ונתן גם חסות למועדון בשנים האחרונות. עמרני החליט לחתום על החסות לעונת 2021/2022 לאות הערכה ושיתוף הפעולה בין הצדדים. בעלי החברה, אבי עמרני, נפגש עם הנהלת המועדון, בראשותו של אלי אוחנה וחתם על ההסכם מול המנכ"ל, מוני ברוש.

החברה, בבעלותו של איש העסקים והקבלן אבי עמרני, פועלת מעל 25 שנה ברמת השרון עם צוות עובדים ותיק בעל ניסיון. בכל מה שקשור לבית מהשלד ועד למוצרים לתוך הבית, ייעוץ מקצועי, יחס אישי ואדיב בתחום הבנייה והשיפוץ. כמו כן, מנפקת החברה גם צבעים, מוצרי גבס, כלי עבודה, מוצרי איטום, חשמל ואינסטלציה, אספקה טכנית ועוד. בנוסף, מבצעת החברה גם פינוי פסולת במכולות ובעגלות טרקטור עם אפשרות למנוף גבוה.

אבי עמרני אמר לאחר החתימה: "אני גאה ומאושר להמשיך גם בעונה הבאה להיות חלק ממועדן מפואר כמו ביתר ירושלים.ימשיך לתת מכספי ומזמני למען הצלחת המועדון בראשותו של הבעלים משה חוגג, שמשקיע ממיטב כספו וכשרונו . כמו כן אמשיך בשיתוף הפעולה עם צוות המנהלים מוני ברוש, אלי אוחנה, וכל הצוות המדהים במועדון".

מנכ"ל המועדון, מוני ברוש, הוסיף: "חברת עמרני קשורה לבית"ר ירושלים בשנים האחרונות בצורה מעוררת הערכה וכבוד. אנחנו שמחים על הבעת האמון והמשך העבודה המשותפת בין הצדדים. אני מודה לאבי ומאחל לנו הצלחות רבות ביחד".