יצחקי: "השחקנים הרוויחו את זה שמדברים עלינו"; גדראני: "תהיה אוירה אדירה"

7 דצמבר 2025
  • שיתוף בטוויטר
  • שיתוף בוואטסאפ
  • שיתוף בפייסבוק
מאמן בית"ר ירושלים ובלם הקבוצה דיברו במסיבת העיתונאים לקראת הדרבי, שיהיה מלא עד אפס מקום: "זה הולך להיות אחד המשחקים הקשים שיש לנו בליגה"
כותב: guy znati

ביתר ירושלים ערכה היום את מסיבת העיתונאים לקראת המשחק מול הפועל ירושלים במשחק שיתקיים מחר באצטדיון טדי (20:00, אצטדיון סולד אאוט). מי שהתייצבו מול המצלמות היו מאמן הקבוצה, ברק יצחקי, והבלם, לוקה גדראני.

ברק יצחקי פתח את מסיבת העיתונאים והתייחס לשאלה לגבי היכולת החלשה של היריבה: "אני לא מסכים שזאת אחת הקבוצות החלשות בליגה, כמו שאמרתי אחרי המשחק מול טבריה, אנחנו יודעים שזה הולך להיות אחד המשחקים הקשים שהיו לנו בליגה מתחילת העונה, זה דרבי, משחק בית שלנו, ונבוא לעשות את המקסימום, אבל יש מולנו קבוצה שהיא בכללי קבוצה טובה, בסיטואציה לא פשוטה, אבל הם היו ככה גם בעונה שעברה והמומנטום השתנה להם. צריך לזכור שהדרבי לא האיר לנו פנים בשנתיים האחרונות כי לא ניצחנו בליגה, ואנחנו צריכים לבוא בשיא המוכנות כדי לנצח את המשחק הזה".

"גם בשנה שעברה, בתקופה הזאת, שהיינו בצמרת הגבוהה והיינו גם במקום הראשון לפרקים, לא יצאנו בהצהרות, כי העונה היא ארוכה, וגם היום היא כזאת. אני לא רוצה שזה יקרה לנו השנה ואנחנו חייבים להישאר מפוקסים ולא להסתכל יותר מדי רחוק. אנחנו צריכים להיות בצמרת הגבוהה כמה שאנחנו יכולים.

כשנשאל על היכולת של עומר אצילי הוסיף: "לא חושב שהוא בתקופה פחות טובה, יש משחקים נקודתיים שיכולים להיות לא טובים. אני אוהב לתת את התמיכה לשחקנים שלי, בטח שקשה. לגבי ההרכב, יש שינויים בגלל אילוצים כאלה ואחרים. כל משחק קורה עם זה משהו. אבל האימונים הם אימונים טובים והם נשארים בכושר טוב כדי להיות מוכנים גם לשלושה משחקים בשבוע, יכול להיות שישתנה ויכול להיות שלא".

יצחקי נשאל על האם צריך לספור את בית"ר עד הסוף ואמר: "מסתכלים על הטבלה ורואים שהכל צפוף, הערב ב"ש ומכבי ת"א משחקות ביניהן, אנחנו שם, אז סביר שידברו עלינו כקבוצה שיכולה להיות שם. השחקנים שלי הרוויחו את זה ביושר בכדורגל שהם משחקים, אבל דברים משתנים ברגע, אנחנו צריכים להיות מרוכזים, ואם לא נעשה את זה, ונמשיך בקצב שלנו, אז אנחנו יכולים להיכנס גם לסחרור, צריך לשחק עד הסוף ולהיות מחויבים כמו בשלושת המשחקים האחרונים".

על הקהל וההתגייסות המטורפת אמר: "אתה שואל את זה ואני עונה כל הזמן, זאת זכות עבורנו להיות במועדון הזה בטח שהקהל בטירוף, והשחקנים מרגישים את זה ביום יום, בעיקר ברשתות החברתיות וכשהם פוגשים את הקהל ברחוב. השחקנים שלי יודעים להפריד בין מה שקורה בחוץ למה שקורה בפנים, ועברנו תקופות לא פשוטות השנה, וגם כשאנחנו משחקים טוב, הדבר הכי חשוב זה להגיע למשחק לאחר מכן ולראות איך אנחנו עושים את הדברים בצורה טובה יותר, לא רק ה-15 שערים יעזרו לנו, אין חיים קלים, כדי להיות בצמרת צריך להיות סופר קשה ולעבוד והשחקנים שלי יודעים את זה".

לוקה גדראני אמר: "אני יודע ושמעתי על הפועל ירושלים, יודע שהם קבוצה מאורגנת. דרבי זה תמיד משחק מעניין, ואני יודע שהאצטדיון יהיה מלא, האווירה תהיה אדירה, ויהיה משחק טוב. אנחנו לא מסתכלים כל כך רחוק עד לסוף העונה, אנחנו חייבים להתרכז במשחק אחרי משחק, ועכשיו אנחנו צריכים להמשיך בגל הזה שאנחנו נמצאים בו, ולשחק את כל המשחקים שלנו כמו גמר גביע".

"אני מרגיש את התמיכה של האוהדים כל הזמן, בזמן הפציעה ובזמן הזה אני מקבל הרבה מאוד הודעות, אני מרגיש מהיום הראשון תמיכה אדירה. אני חושב שהם אוהבים אותי ואני רוצה להחזיר להם. אני מרגיש טוב ואחרי הפציעה, ואני בטוח שנראה במשחק, שאני מקווה שיהיה לטובתנו, שנדחוף את עצמנו למקסימום ונשיג את שלוש הנקודות".